Η Εταιρεία…

Pansil ΚΟΡΝΗΛΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1961 με σκοπό την παραγωγή Διαλυτικών, εμπορία και διάθεση χημικών προϊόντων για την οικοδομή και την συντήρηση αυτοκινήτων. Εδρεύει στη Μαγούλα Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 57.000τμ. Η εταιρεία χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένες πρώτες ύλες εχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή και Logistics αποθήκες χημικών οπού εκτός από τις ανάγκες της μπορεί να αποθηκεύσει 800 τόνους χημικών σε δεξαμενές, σε υγρή μορφή καθώς και 25000 παλέτες.

Ένα ισχυρό εμπορικό σήμα…

Δημιουργεί μια σαφή και διαφοροποιημένη αίσθηση αποτελέσματος.
Η Pansil έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό εμπορικό σήμα κατάφερε να αναπτυξει τη δυναμη της μέσω της σταθερης της απόδοσης και ποιότητας με προτάσεις αξίας και μοναδικότητας, χάρη σε αυτή την φιλοσοφία η ΚΟΡΝΗΛΑΚΗΣ ΑΒΕΕ – PANSIL διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό. Προσφέροντας αξιόλογα προϊόντα και μετρήσιμα αποτελέσματα δίνει ασφάλεια στους πελατες της, ακόμη και στις αποφάσεις αγοράς τους.
Με την ΚΟΡΝΗΛΑΚΗΣ ΑΒΕΕ που τόσα χρόνια εμπιστεύεστε η εταιρεία καθιέρωσε το νέο σήμα της ως PANSIL και πλέον προσφέρει μαζί με την διαχρονική της ποιότητα, έμπιστους διαλύτες και χημικά προϊόντα γενικής χρήσης σε καταστήματα οικοδομικών χρωμάτων φανοποιεία, αυτοκινήτων κτλ.
Η παραγωγή, συσκευασία, τυποποίησή και αποθήκευση διαλυτικών και χημικών προϊόντων γίνονται μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και διακινούνται στην αγορά με χονδρική πώληση σε βιομηχανίες και βιοτεχνίες.
ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ

Τα προϊόντα μας εξελίσονται…

Η επιστημονική κατάρτιση της εταιρείας εδώ και 60 χρόνια την καθιστά πρώτη σε επιλογή προϊόντων διαλυτών.
Η συνεχής ενημέρωση και ανανέωση της συλλογή της βοηθά να αντιμετωπιστεί με συνέπεια οποιαδήποτε ζήτηση και πρόκληση της αγορας.
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΟΧΗ

Φωτοβολταϊκό πράσινο πάρκο 1MW

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν της τη συνεισφορά της στο περιβάλλον εγκατέστησε στις στέγες της φωτοβολταϊκό πάρκο συνολικής ισχύος 1Mw τεχνολογίας Thin Film.

60 χρόνια δίπλα σας με σταθερότητα και συνέπεια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Θέση Σκληρή, Μαγούλα Αττικής – 19018, Ελλάδα
E-MAIL
info@pansil.gr
PHONE
+30 210 555 6300